Sales Team

Wanneer je gaat samenwerken met het sales team van Nieuwe klanten werven, zal dit structureel leiden tot meer nieuwe klanten.

Wij gaan met jou werken aan het verbeteren van je website voor zoekmachines (SEO), het uitvoeren van betaalde advertentiecampagnes (SEA), het vaststellen van de juiste doelgroep en het aanpassen van je aanbod hierop. Daarnaast gaan we zorgen dat website bezoekers converteren naar klanten. Dit alles doen wij om ervoor te zorgen dat jij meer klanten krijgt en een hoger rendement uit jouw business kunt halen.

Stap 1: Inventarisatie

Tijdens een eerste gesprek maken we een analyse van de huidige situatie. We bekijken hierbij zowel de online als de operationele situatie. Deze ‘basis’ leggen we naast jouw doelstellingen. Zijn deze haalbaar in de huidige situatie? Zo nee, waar wringt de schoen dan? Op basis van de vergaarde informatie stellen we een plan op.

Stap 2: Opzetten van campagne(s)

Afhankelijk van je product of dienst en je uitdagingen, bepalen we de vorm van de campagne(s). We brengen in kaart waar extra kansen liggen en hoe je die kan gaan verzilveren. Bij ons geen vage en wollige coaching-adviezen of ondoordachte Google Ads-campagnes. Nee, we gaan met gerichte acties aan de slag, afgestemd op jouw situatie en uitdagingen. Acties waarvan jij direct profijt hebt, bijvoorbeeld door een hoger rendement.

Stap 3: Analyseren

We monitoren de resultaten continu en sturen bij daar waar nodig. Aan de hand hiervan formuleren we desgewenst nieuwe doelen of stellen we de bestaande doelen bij. We streven niet alleen naar het bereiken van je doelen, maar zijn pas tevreden wanneer we deze overtreffen. ‘Overdeliveren’ noemen we dat ook wel.

Met andere woorden: een samenwerking met Nieuwe Klanten Werven levert je altijd meer klanten, opdrachten en rendement op!