Het ontstaan van Nieuwe Klanten Werven

Onze paden kruisten elkaar toen we kennis maakten met elkaars diensten. Roeland coachte Arjan om zakelijk nog succesvoller te worden. Arjan gaf Roeland online marketingadviezen, om online meer resultaten te behalen. We kwamen er achter dat Roeland’s klanten behoefte hadden aan de online kennis en ervaring van Arjan. En andersom merkten we dat Arjan’s klanten interesse toonden in de business-coaching van Roeland. Dat was het moment dat de puzzelstukjes in elkaar vielen. Want waarom niet slimmer werken, samenwerken en het beste van twee werelden combineren? 

En minstens zo belangrijk: Nieuwe Klanten Werven is ook ontstaan omdat we elkaar juist door onze verschillende persoonlijkheden goed aanvullen. Niet alleen onze verschillende expertises versterken elkaar, ook onze persoonlijkheden en drijfveren. We geloven beiden heilig in de grote toegevoegde waarde van de kennis en diensten die we leveren. En we geloven vooral in de kracht van de combinatie. Zo is Nieuwe Klanten Werven geboren: een samenwerking van twee verschillende expertises en persoonlijkheden. En die samenwerking leidt tot een uniek, effectief en succesvol concept!  

Roeland Bridié – Rendementor

Onze business coach Roeland is onze rendementor en helpt je met verbeteren van de organisatorische aspecten binnen je onderneming en het verhogen van het rendement. Roeland is creatief en doortastend, hij komt met jou tot concrete oplossingen die direct toepasbaar zijn en die leiden tot resultaten. Hij helpt je o.a. met de volgende zaken:

  • Optimaliseren van je product en/of dienst
  • Efficiënter en effectiever inrichten van je salesprocessen
  • Doelgerichter plannen van je marketingactiviteiten
  • Slimmer organiseren van je klantcontacten
  • Het verhogen van het rendement van jouw bedrijf

Roeland helpt je ervoor te zorgen dat een potentiële klant een betalende klant wordt. En in de ideale situatie wordt jouw klant een echte ambassadeur voor jouw organisatie.

Wat ons betreft kunnen de online activiteiten en rendementsverbetering niet zonder elkaar. Sterker nog: door ze slim met elkaar te combineren, behaal je spectaculaire resultaten. Resultaten die alleen mogelijk zijn door de unieke combinatie van de expertises van Arjan en Roeland.

“Roeland is inspirerend, motiverend en gedreven, waardoor succes vrijwel altijd gegarandeerd is.”

Arjan Marsman - Online expert

Arjan is onze online expert en gaat met jou aan de slag om meer te halen uit je online activiteiten. Dit doet hij vanuit de overtuiging dat je met Nieuwe Klanten Werven meer klanten binnenhaalt. Arjan helpt je onder andere met de volgende vraagstukken:

  • Hoeveel bezoekers komen er op je website?
  • Hoeveel blijven er daarvan hangen en worden klant?
  • Hoeveel bezoekers haken er af?
  • Waar haken ze af en waarom doen ze dat?
  • Hoe kunnen we je website zo optimaliseren dat jouw bezoekers tot actie overgaan en vaker een product/dienst kopen, een contactformulier invullen of bijvoorbeeld een offerte aanvragen?

Daarnaast helpt Arjan je met het opzetten van gerichte online campagnes en met verhogen van je vindbaarheid in Google. Arjan gaat met deze zaken aan de slag, het resultaat hiervan is uiteindelijk meer klanten voor jouw bedrijf.

“Arjan kan ontzettend verrassen, daar zit zo veel in. Arjan is de denker, die luistert en analyseert. En dan ineens komt hij met de perfecte oplossing.”