Nieuwe klanten binnenhalen? Zo pak je dat aan

Tijd is geld

De zaken gaan goed, je hebt het als ondernemer hartstikke druk met je dagelijkse bedrijfsvoering en je klanten. Het is dan ook logisch dat je minder tijd besteedt aan zaken als marketing en acquisitie. Toch zijn deze zaken vaak cruciaal om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen. Je oogst wat je zaait: een cliché? Absoluut, maar daarom niet minder waar. Sterker nog, we zijn er heilig van overtuigd dat je -juist wanneer het goed gaat- ook tijd dient te investeren in het binnenhalen van nieuwe klanten. We snappen echter ook dat je tijd kostbaar is en dat je deze zo slim mogelijk wil benutten. Hoe pak je dat dan aan? Simpel: Nieuweklantenwerven.nl.

Wat bereik je met nieuwe klanten?

Dit lijkt op het eerste gezicht vragen naar de bekende weg. Nieuwe klanten zorgen voor meer omzet, meer verkopen. Ze zorgen echter in veel gevallen ook voor een hoger bedrijfsrendement en (dus) een hogere winst. En het kan zomaar zo zijn dat je met het binnenhalen van nieuwe klanten een opening creëert in een nieuw marktsegment. Kortom: nieuwe klanten leveren je op allerlei gebieden voordelen op. Ze helpen je bedrijf verder, zorgen voor groei en in veel gevallen voor nieuwe inzichten. Maar zoals al eerder gesteld kost acquisitie tijd en dus geld. Je dient als ondernemer continu de afweging te maken of het werven van klanten rendabel is. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom hebben wij de krachten gebundeld en zijn we gestart met Nieuweklantenwerven.nl. Hiermee helpen we jouw bedrijf aan nieuwe klanten.

Onze aanpak

Wij bieden je een unieke combinatie van online expertise en organisatorische optimalisatie. We bieden deze twee expertises gezamenlijk aan, omdat we geloven dat ze samen het maximale rendement voor jou opleveren. Onze online expert zorgt er onder meer voor dat je beter vindbaar bent op Google, je website meer bezoekers trekt en dat je slimmer en gerichter marketingcampagnes voert. Hiermee haal jij meer resultaat uit je online activiteiten. Onze Rendementor helpt je met de verbetering van je organisatorische aspecten. Hij adviseert je over het optimaliseren van je product of dienst, het slim plannen van je marketing- of salesactiviteiten en het efficiënter organiseren van je klantcontacten. Zijn adviezen zijn altijd concreet en direct toepasbaar. En ze leiden uiteindelijk tot meer betalende klanten. Door het combineren van de twee expertises, behaal je spectaculaire resultaten. 1 + 1 = 11!

What’s in it for you?

Wat we niet doen is jou bij betaling een kant-een-klare nieuwe klant leveren. Wat we wél doen is samen met jou investeren in andere werkwijzen en inzichten. We kijken naar je online en organisatorische situatie. En daar gaan we mee aan de slag: gericht en succesvol! Dit leidt uiteindelijk tot nieuwe klanten en een maximaal rendement. Dat garanderen we. Klinkt te mooi om waar te zijn? Voor ons niet, we weten namelijk precies wat nodig is om jouw bedrijf de volgende stap te laten zetten.

Durf jij het aan en ben je toe aan nieuwe klanten? Neem dan contact met ons op