Onze succesformule

We garanderen je nieuwe klanten zodra we met jou een samenwerking opstarten. Een gewaagde uitspraak? Voor ons niet; wij durven hem aan. We beginnen namelijk pas, wanneer we de overtuiging hebben dat we jou en je bedrijf ook echt verder kunnen helpen. We werken samen op basis van openheid, vertrouwen en vrijheid. Het enige wat we jou vragen is om ons het vertrouwen te geven om de dingen te doen waarvan wij weten vinden dat ze van toegevoegde waarde zijn. Andersom mag je van ons verwachten dat we je continu op de hoogte houden van de stappen en voortgang. Zo komen we nooit voor vervelende verrassingen te staan achteraf en sturen  we waar nodig tijdig bij. Door onze ervaring en aanpak, zien we vrijwel direct waar je uitdagingen liggen. We tonen je concreet op welke punten je rendement kan verbeteren, zowel online als operationeel. Slim en resultaatgericht werken noemen we dat!

We werken op basis van een drietal fasen:

Tijdens een eerste intakegesprek maken we een analyse van de huidige situatie. We bekijken hierbij zowel de online als de operationele situatie. Deze ‘basis’ leggen we naast je doelstellingen. Zijn deze haalbaar in de huidige situatie? Zo nee, waar wringt de schoen dan? Op basis van de vergaarde informatie stellen we een succesmenu op. En het goede nieuws is: de intake is kosteloos.

Afhankelijk van je product of dienst en je uitdagingen, bepalen we de vorm van de campagne. We brengen in kaart waar je winst kunt behalen en hoe je dat voor elkaar krijgt. We plannen de juiste expertise op de juiste momenten en maken alles zo concreet mogelijk voor je. Bij ons geen vage en wollige coaching-adviezen of ondoordachte Google Ads-campagnes. Nee, we gaan met gerichte acties aan de slag, afgestemd op jouw situatie en uitdagingen. Acties waarvan jij direct profijt hebt, bijvoorbeeld door een hoger rendement. En slaan we het verkeerde pad in? Dan melden we dit direct en sturen we bij. Dit voorkomt vervelende verrassingen, frustraties en onnodig tijdverlies. En we starten pas een campagne op, wanneer we zeker weten dat we je ook daadwerkelijk kunnen helpen. Met andere woorden: een project met Nieuwe Klanten Werven levert je altijd meer klanten, opdrachten en/of rendement op!

In de derde fase analyseren we de resultaten. Aan de hand hiervan formuleren we desgewenst nieuwe doelen of stellen we de bestaande doelen bij. We streven niet alleen naar het bereiken van je doelen, maar zijn pas tevreden wanneer we deze overtreffen. ‘Overdeliveren’ noemen we dat ook wel.   

Voor nieuwe klanten maak je hier een afspraak

De unieke combinatie: 1 + 1 = 11

Voor wie is Nieuwe Klanten Werven?

De mkb-ondernemer die voortdurend de ambitie heeft om zijn winst te maximaliseren door:

  1. Meer leads te genereren door inzet van online marketing

Én

  1. Zijn werkwijze te optimaliseren en leads gericht en effectief op te volgen, met als resultaat nieuwe klanten en een hoger rendement

We zetten onze jarenlange kennis en ervaring in om jou als ambitieuze mkb’er verder te helpen. Dit doen we vanuit onze overtuiging dat we met onze dienstverlening jou aan nieuwe klanten, meer opdrachten en aan meer rendement helpen. Wij hebben gezamenlijk bijna 40 jaar ondernemerservaring. We begrijpen dus waar je als ondernemer elke dag mee te maken hebt, spreken de ‘taal’ en misschien nog wel belangrijker: we weten wat nodig is om succesvol te zijn en een maximaal rendement te behalen.  

We verwachten van jou het vertrouwen in onze werkwijze en bereidwilligheid om mee te bewegen. Zo werken we het liefst samen en minstens zo belangrijk: zo zorgen we ervoor dat jij het maximale resultaat behaalt. Ben jij de ondernemer die:

  • Wil investeren in nieuwe inzichten en werkwijzen om de volgende stap te zetten?
  • Openstaat voor een samenwerking met twee experts voor bedrijfsgroei?
  • Structureel en gestructureerd wil blijven investeren in het binnenhalen van nieuwe klanten?
  • Alles wil halen uit internetmarketing?
  • Wil werken aan een nog betere organisatie en werkwijze?
  • Van websitebezoekers klanten wil maken en de conversie wil verhogen?

Dan gaan wij je helpen de volgende stap te zetten. Ben je tevreden met hoe het loopt en ben je niet van plan om wijzigingen door te voeren? Dat is natuurlijk helemaal okay, maar dan zijn wij niet de geschikte samenwerkingspartner. Wij garanderen succes, wanneer jij bereid bent met de aangereikte inzichten aan de slag te gaan. En we maken dat succes en de weg er naartoe zo concreet mogelijk voor je. Wil je weten hoe we dat doen? Laten we dan eens in gesprek gaan om de mogelijkheden met elkaar te bespreken en jouw succesmenu samen te stellen.  

Voor nieuwe klanten maak je hier een afspraak